Tjenester

Pulverlakkering - BøMek

Vasking og pulverlakkering

Vi har et anlegg for pulverlakkering og vasking. Det er et lukket vaskeanlegg med rensing og resirkulering uten utslipp. Manuell eller helautomatisk pulverlakkering i kundens ønskede farger med blank eller struktur overflate.
Vannskjæring - BøMek

Vannskjæring

Vannskjæring er en unik måte å kutte materialer. Fra stål, aluminium, syrefast, kobber,  rustfritt eller  stein, plast eller kompositter. Med en tynn vannstråle og opp til 4200 bars trykk, kan vi skjære gjennom de fleste materialer.
Sveising - BøMek

Sveising

Vi har en egen sveiseavdeling. Spesialisert på sveising av tynnplater i aluminium, stål, rustfritt og syrefast.
Stansing - BøMek

Stansing

Vi har 2 stk. stansemaskiner som har kapasitets opp til 6 mm. For stansing av enkeltkomponenter, små eller større serier.
Monteringsavdeling - BøMek

Montering

Vi har en egen avdeling for montering. Her monterer vi sammen komponenter etter avtale med kunden.  
Lodding - BøMek

Lodding

Vi har en egen kobberavdeling hvor bearbeiding og lodding av kobber er en del av oppgavene. Dyktige fagfolk som lodder elektrokobber (99.9% rent kobber) samt andre typer materialer.
3D tegning - BøMek

Konstruksjon

Konstruksjon og tegning ved hjelp av topp moderne hjelpemidler.  DAK 3D tegneprogram (Inventor) gjør det lettere å diskutere løsninger og forslag med kunden.
Kantpresse - knekking av metallplater - BøMek

Kantpresse til knekking av plater

Vi har 3 stk CNC styrte kantpresser til knekking av stål- og metallplater med lengde opp til 3 m.
Bearbeiding av materialer - BøMek

Bearbeiding

Alle typer materialer trenger bearbeiding. Vi utfører bearbeiding av tynnplater. Vi sliper i egen slipemaskin, freser hjørner og kanter. Gjenger og setter på forskjellige type klinkemuttere m.m. Vi har også eget glassblåseranlegg.

Adresse

Kontakt

Følg oss